Warriors Orochi 3 Hyper


Warriors Orochi 3 Hyper

Preview Image

Het gevecht tegen de slangenkoning Orochi ligt inmiddels ver achter ons. Maar nu dreigt een nieuw gevaar. Een afschuwelijk slangachtig monster met acht hoofden werpt een schaduw over het land, waarbij zelfs de sterkste krijgers het onderspit delven.

Onze helden moeten met de hulp van de mysterieuze Kaguya terug in de tijd reizen om gesneuvelde kameraden te redden, nieuwe allianties te sluiten en een leger op te bouwen dat het opneemt tegen deze weerzinwekkende vijand. Versla het monster en red de wereld in het tactische actiespel Warriors Orochi 3 Hyper voor Wii U!

Warriors Orochi 3 Hyper heeft meer dan 130 speelbare personages, waaronder geliefde helden uit de wereld van Samurai Warriors, personages uit Ninja Gaiden en Dead or Alive, en nog veel meer! Je kunt de band tussen de personages versterken door in contact met elkaar te komen bij een banket, als bondgenoten samen de strijd aan te gaan en gewonde kameraden te redden. Een sterke band kan goed van pas komen. Ze kunnen het verhaal beïnvloeden en extra aanvallen en nieuwe levels vrijspelen…

Speel levels uit in Story Mode of Free Mode, zodat je ze later kunt bewerken en je eigen unieke slagvelden kunt creëren, de stemmen of personages kunt wijzigen en zelfs levels van anderen kunt beoordelen. Duel Mode is een nieuwe spelstand waarin elementen van kaartgevechten en gevechten tussen spelers onderling worden gecombineerd. Het resultaat is een intens gevecht tegen de computer of online tegen je vrienden. Je kiest zelf of je de televisie én het touchscreen van de Wii U GamePad gebruikt, of alleen op de televisie speelt met een gedeeld scherm.

Speel een heldenrol en versla het nieuwe kwaad in Warriors Orochi 3 Hyper voor Wii U!

  • Ga terug in de tijd om gesneuvelde kameraden te redden en een leger op te bouwen dat dit nieuwe gevaar kan trotseren…
  • Met meer dan 130 speelbare personages, waaronder helden uit populaire spelseries
  • Maak je eigen unieke slagvelden en vergelijk ze met die van je vrienden
  • Speel coöperatieve gevechten lokaal of online met een vriend – als je in dezelfde kamer bent, kun je zelfs uit twee schermen kiezen!
Ad