ZombiU


ZombiU

Londen gaat ten onder. Een vreselijke plaag heeft de stad in zijn greep en infecteert honderdduizenden inwoners met een ziekte die erger is dan de dood. Je zult meer dan je overlevingsinstinct nodig hebben om levend de stad uit te komen… in ZombiU voor de Wii U.

In dit intense eerstepersoonsschietspel met survival horror-insteek wordt de Wii U GamePad de Bug-Out Bag: je multifunctionele overlevingskit. Je voorraden zijn beperkt, dus gebruik de bewegingsbesturing van de GamePad om je omgeving te scannen en voedsel en munitie te vinden, zodat je het net wat langer uithoudt. Scharrel bij elkaar wat je kunt en wees er zuinig op: het kan nog lang duren voor je weer iets eetbaars vindt…

Gebruik het geïntegreerde scherm van de controller om je health packs, wapens en andere hulpmiddelen te beheren, maar treuzel niet… elke seconde die je doorbrengt met het rommelen door je tas, zorgt ervoor dat je ogen niet op het tv-scherm gericht zijn en je de bloeddorstige horde die met elke ademtocht dichterbij komt te laat ziet.

Als je het leven laat tijdens je gevecht tegen een naar vlees hongerende zombie, ontwaak je als een nieuwe overlevende in dezelfde wanhopige situatie. Keer terug naar de plaats waar je je voorraden verloor, maar kijk uit: je oude personage is nu een zombie en zal de tas niet opgeven zonder een gevecht.

Speel ZombiU terwijl je verbonden bent met het Nintendo Network en je online vrienden zullen weten wanneer je een overlevende verliest. Zo kunnen ze je geïnfecteerde personage op kunnen sporen en je zuurverdiende bezittingen kunnen stelen.

Zet je tanden in een keur aan standen voor meerdere spelers, waaronder Survivors vs. Zombies. In deze stand gebruikt een speler het touchscreen van de Wii U GamePad om zombie’s en vallen te plaatsen vanuit een vogelvluchperspectief, terwijl een tweede speler met een Wii U Controller Pro in eerstepersoonsperspectief speelt en zo lang mogelijk in leven moet zien te blijven.

  • Blijf in leven tegenover een altijd hongerige horde, met beperkte voorraden en wapens, waaronder vuurwapens, houwelen, cricketbats en meer.
  • Van Buckingham Palace tot de Tower of London… verken een stad die wordt geruïneerd door een ziekte en troepen wilde zombie’s.
  • Gebruik de camera aan de voorkant van de Wii U GamePad om te zien hoe je eruit ziet als zombie.
Ad