Blazing Angels: Squadrons of WWII


Blazing Angels: Squadrons of WWII

Onderga de meest aangrijpende en beroemde gevechten uit de Tweede Wereldoorlog door de ogen van een eskadercommandant en toppiloot.

Van de Slag om Engeland en de dramatische luchtgevechten boven Pearl Harbor tot de fanatieke strijd boven Midway en de bombardementen van Berlijn: jouw piloten zullen geschiedenis schrijven. Heers over het luchtruim boven West Europa en de Stille Oceaan en zorg ervoor dat je eskader ‘Blazing Angels’ weer veilig thuis komt.

De piloten zullen beginnen als ongetrainde rekruten en door gevechtservaringen evolueren tot toppiloten. Je hoeft niet de volledige opleiding van de Koninklijke Luchtmacht te doorlopen om deze vliegtuigen te kunnen vliegen; spelers kunnen zonder uitgebreide training meteen aan de luchtgevechten beginnen. Vlieg met 46 authentieke luchtvaartuigen uit de Tweede Wereldoorlog, inclusief de beroemde P-51 Mustang, B-17 Flying Fortress en British Spitfire, en in de multiplayerstand met vliegtuigen als de Japanse Zero en de Messerschmitt van de Luftwaffe. Van de klinknagels in de vleugels tot de neusschilderingen en gedetailleerde cockpits, zijn deze vliegtuigen nauwelijks van echt te onderscheiden.

  • De meest legendarische en beroemde luchtgevechten uit de Tweede Wereldoorlog
  • Intensieve, op je eskader gerichte gameplay
  • Een grote verscheidenheid aan realistisch uitziende luchtvaartuigen uit de Tweede Wereldoorlog
  • Twintig hartverlammende missies in een meeslepende verhaallijn
  • Voer luchtgevechten tegen anderen of kies voor een coöperatieve gameplay