Far Cry: Vengeance


Far Cry: Vengeance

Het paradijs zit in de problemen en natuurlijk zit Jack Carver er weer middenin! Ubisoft’s bejubelde Far Cry-serie maakt zijn debuut op Nintendo’s Wii-systeem in een first-person shooter die het beest in je wakker zal maken.

In Far Cry Vengeance zul je de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk gebruiken om te schieten, springen, klimmen, om je heen te slaan en om dwars over een tropisch eiland te scheuren dat vergeven is van rebellen, terwijl je probeert om Jack’s naam te zuiveren als hij beschuldigd wordt van een moord die hij niet gepleegd heeft.

Gebruik Jack’s dierlijke instincten om je prooi op te sporen en op te jagen en om hem daarna heimelijk te besluipen en af te maken met behulp van dodelijke Feral Attack-moves. Of grijp een van de vuurwapens uit je uitgebreide arsenaal en knal jezelf een weg naar de vrijheid.

  • Een exclusieve nieuwe aflevering in de Far Cry-serie, specifiek voor de Wii.
  • Gebruik de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk om wapens te richten, voertuigen te besturen, machetes te hanteren, granaten te werpen, op hachelijke richels te balanceren en dodelijk Feral Attacks uit te voeren.
  • Nieuwe arena’s voor zowel één speler als voor meerdere spelers, nieuwe wapens en nieuwe voorwerpen.
  • Bestuur land- en watervervoermiddelen zoals pick-up trucks, terreinwagens, hovercrafts en jetski’s.
  • Ontworpen door Ubisoft Montreal (Splinter Cell, Prince of Persia, Rainbow Six).
Ad