MySims


MySims

Verander een vervallen stadje in een bloeiende gemeenschap in MySims voor Nintendo DS!

De nieuwste games in de populaire Sims-serie verschijnen exclusief voor Wii en DS, compleet met een aantrekkelijke nieuwe en unieke stijl. Je kunt alles in het spel naar eigen wens aanpassen, van het kapsel van je Sim tot het patroon van je bankbekleding en het dak van je woning.

Zo bouw je van de grond af je eigen stad. Wordt het een gezellige samenleving vol vriendelijke gezichten, of bouw je liever een spookstad vol griezelige personages? In MySims DS is de keuze aan jou!

De mogelijkheden in MySims DS zijn vrijwel eindeloos. Je kunt niet alleen kiezen hoe je eigen Sim eruitziet en je omgevingen naar eigen voorkeuren inrichten, je kunt ook kiezen met welke andere personages je vriendschap sluit, of juist niet. Door de mensen in je stad beter te leren kennen, krijg je toegang tot handige en verrassende extra’s, waarbij elke keuze van invloed is op het gedrag van de stadsbewoners en zelfs interessante nieuwe personages naar je stad kan lokken.

Als het stadsleven je even teveel begint te worden, biedt MySims DS je de kans om naar een vakantieoord te vertrekken, compleet met huizen, bossen, een haven, een entertainmentgebied en meer. Dus schep je eigen wereld en neem hem overal mee naartoe. Met MySims DS is dit gemakkelijker dan ooit!

  • Bouw je eigen stad geheel naar eigen inzicht. Alles kun je zelf ontwerpen, van de kleding die je draagt tot de vorm van het dak van je huis. Creëer je eigen originele patronen voor kleding en meubels, en maak aanpassingen met de dingen die je in je eigen stad kunt ontdekken.
  • De beslissingen die je maakt bepalen wie er in je stad blijft en wie er vertrekt! Door omgang met de stadsbewoners kun je geheimen ontdekken en nieuwe mogelijkheden vrijspelen.
  • Vertrek naar een vakantieoord waar een heel nieuwe omgeving op je wacht.