Super Monkey Ball: Banana Blitz


Super Monkey Ball: Banana Blitz

De in een bol rondrollende aapjes zijn helemaal terug in een volledig nieuwe verzameling van doolhofavonturen en dankzij de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening kun je dit keer meer controle over je rollende helden uitoefenen dan ooit.

Super Monkey Ball: Banana Blitz bevat karrenvrachten vol met nieuwe puzzellevels die allemaal speciaal voor de Wii zijn ontworpen. Beweeg de Wii-afstandsbediening om de zwevende platforms te kantelen, laat je aapje alle obstakels op zijn weg ontwijken en rol naar het einddoel. Je kunt je aapje zelfs laten springen door de afstandsbediening even omhoog te schudden.

Er zijn ook tientallen nieuwe feestgames voor meerdere spelers die volledig gebruik maken van de Wii-afstandsbediening, inclusief Whack-a-Mole, Ring Toss en Baseball. Daarnaast maken twee splinternieuwe aappersonages hun opwachting: YanYan en Doctor. Deze vullen de cast aan die reeds bestond uit de oude bekenden AiAi, MeeMee, GonGon en Baby en dit keer hebben alle aapjes hun eigen plus- en minpunten.

  • Exclusief ontworpen voor de Wii-afstandsbediening met eenvoudige, nauwkeurige, bewegingsgevoelige bediening
  • Laat je aapje voor de eerste keer springen door de Wii-afstandsbediening even omhoog te schudden.
  • Erg diverse puzzelgames, ontworpen voor zowel beginnelingen als experts
  • Twee nieuwe aapjes: jonge, levendige YanYan en mysterieuze veteraan Doctor
  • Kies het juiste aapje voor de juiste klus: elk personage verschilt nu in acceleratie, snelheid, sprongmogelijkheden en gewicht, wat allemaal de gameplay beïnvloedt
  • Nieuwe baasgevechten: ontdek de zwakte van de baas en buit die uit!
  • 50 nieuwe feestgames voor 2, 3 of 4 spelers, exclusief gemaakt voor de Wii-afstandsbediening, inclusief boksen, honkbal, bowlen, darten, golf en koordansen