TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles


TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles

De vier gepantserde groene helden verschijnen al vechtend met wapens, vuisten en voeten op de Wii, waarbij de duistere sfeer van de nieuwe film op overtuigende wijze tot interactief leven wordt gebracht.

In de smerige straten en nog smeriger riolen van New York krijgen spelers ultieme controle over alle vier Turtles, elk met hun eigen vaardigheden, wapens en acrobatische hoogstandjes.

Van de vlammende uithalen van Michelangelo tot de ingetogen maar dodelijke moves van Leonardo; het karakter van elke schildpad komt tot uiting in de stijl waarin hij vecht.Hoewel ruzies de Turtles uit elkaar dreigen te drijven, is samenwerken nog steeds de beste manier om verder te komen. De Turtles kunnen hun krachten combineren om nieuwe locaties te bereiken, of samen te werken tijdens gevechten om hun vijanden op allervernietigende aanvallen te trakteren.

Maar dit is veel meer dan zomaar een vechtspel. Het opwindende stadslandschap biedt daken om overheen te racen, hoge torens om te beklimmen, duistere steegjes om te verkennen en complexe riolenstelsels om in te verdwalen. Al deze opwindende locaties en uitdagende mogelijkheden komen samen op de Wii: het lot van de stad en de Turtles ligt in jouw handen.

  • Meeslepende verhaallijn vol rivaliteit en intriges, gebaseerd op de baanbrekende nieuwe computergeanimeerde film van de Turtles
  • Liefhebbers ontmoeten tal van bekende gezichten uit zowel de film als de originele stripverhalen
  • Uitgebreid arsenaal aan wapens en acties zorgt voor volop variatie