Tony Hawk’s Downhill Jam


Tony Hawk’s Downhill Jam

Grijp je en duik in de wereld van het extreme downhill racen in Tony Hawk’s Downhill Jam. Doe mee aan een competitie vol topsnelheden en hoge risico’s over de steilste hellingen ter wereld – van de rotsachtige bodems in Machu Picchu tot de straten van San Fransisco en vele andere unieke locaties zoals Hong Kong, Edinburgh en Rio de Janeiro.

Laat de vonken van je skateboard afschieten en laat het grind en stof opspatten als je de heuvel afscheurt in een adrenaline opwekkende rush. Doe alles wat nodig is om vooraan te komen. Race naar beneden door drukke, interactieve straten, terwijl je op volle snelheid trucs uitvoert en tegenstanders van je af houdt in levendige, bevolkte omgevingen.

Tony Hawk’s Downhill Jam is ontwikkeld voor het innovatieve en intuïtieve Wii-systeem en levert een unieke nieuwe gameplay-ervaring af met behulp van de Wii-afstandsbediening.

  • Gebruik de Wii-afstandsbediening om je bochten te maken, je skateboard op smalle richels te balanceren en plotselinge versnellingen te lanceren.
  • Duik in elkaar voor meer snelheid, spring of glijd over obstakels en voer je favoriete trucs uit om je snelheid te verhogen.
  • Race door meer dan 90 evenementen in acht verschillende omgevingen.
  • Speel met Tony Hawk of een van de acht originele personages.
  • Kies je favoriete skateboard uit een uitgebreide collectie, waarin ieder board individuele karakteristieken bezit die het spelverloop kunnen beïnvloeden.
  • Creëer en bewerk je eigen personage in een snel en simpel menu waarin je onderdelen kunt bekijken en ze onmiddellijk aan je skater kunt toevoegen.
  • Man-tegen-man gameplay: daag vrienden uit voor competities in een opgedeeld scherm en strijd tegen ze in de standen Race, Trick Attack en Slalom.