Andre Agassi Tennis


Andre Agassi Tennis

Een spel onderschreven door de Amerikaanse speler die de tenniswereld in de vroege jaren 90 verbaasde met zijn ‘Image is everything’-uiterlijk, sportief lang haar, oorbellen en kleurrijke shirts, Andre Agassi Tennis bestaat uit acht spelers (mannelijk en vrouwelijk en als verwacht, alleen Agassi is een echte speler) beoordeeld op basis van bewegingssnelheid en zowel nauwkeurigheid als sterkte op serve, backhand en forehand.

Gameplay bevat alle gebruikelijke bewegingen: smashes, passerende shots, volleys en allerlei backhand- en forehand-spellen, maar in tegenstelling tot andere spellen, zijn nauwkeurige positionering en timing cruciaal om te voorkomen dat de bal buiten het veld wordt geslagen en het racket in het slingeren zwaait lucht of gênant, laat de bal je op het hoofd slaan.
Er zijn drie banen beschikbaar: Grass, Clay en Indoor (Sega-versies voegen een vierde toe, Hard), maar de verschillen tussen beide zijn minimaal. Spelmodi veranderen afhankelijk van de versie, met de 16-bit versies inclusief een “Skins” -spel, waarbij elk punt een som geld waard is op basis van het aantal keren dat de bal werd geraakt.

Ad