Armed Dragon Fantasy Villgust – The Vanished Girl


Armed Dragon Fantasy Villgust – The Vanished Girl

De belangrijkste held van deze game is Shun, een tiener die in het moderne Japan woont. Toen hij op een dag met zijn vriendin Michiko van school ging, zag Shun een vreemd konijn met rode ogen.

Toen hij hem probeerde te volgen, bevond Shun zich plotseling helemaal alleen op een open plek in het bos. Hij werd onmiddellijk benaderd door een groep van vier avonturiers die zeiden dat ze lid waren van een groep genaamd R.A.G.E. (Weerstand tegen God van het kwaad). Blijkbaar werd Shun getransporteerd naar een parallelle middeleeuwse wereld, en een kwaadaardige organisatie die bekend staat als Vile was degene achter de ontvoering van Michiko. Shun en zijn vrienden zullen nu alles doen om Michiko te helpen en Vile te vernietigen!

Kōryu Densetsu Villgust: Kieta Shōjo is een RPG in traditionele Japanse stijl. Je reist op de wereldkaart, bezoekt steden, koopt apparatuur en items, daalt af in kerkers en vecht willekeurige vijanden in turn-based gevechten bekeken vanuit een “over-the-schouder” perspectief van een derde persoon. Het feest kan maximaal vijf tekens bevatten. De personages stijgen op een standaard manier op en krijgen ook ervaring en nieuwe niveaus voor hun magische spreuken.

Ad