Bakutou Dodgers


Bakutou Dodgers

Bakutou Dodgers is een actiegame voor alleen Japan voor maximaal vier spelers. Het lijkt oppervlakkig op Hudson’s Bomberman-serie, met zijn top-down grid stages en chaotische gameplay, maar in plaats van bommen te verlaten en te wachten tot ze ontploffen, kan de speler energie op blokken en op elkaar schieten.

Het doel is om achter de tegenstander te sluipen en hem neer te schieten voordat ze elkaar kunnen ontmoeten. Verschillende power-ups kunnen verschijnen nadat vernietigbare blokken zijn verwijderd, wat de speler een voorsprong kan geven of, in het geval van de? pictogram, een mogelijk willekeurig negatief effect zoals omgekeerde bedieningselementen. Er zijn ook dolende monsters die schade kunnen veroorzaken aan iedereen waarmee ze in contact komen. Elke strijder heeft een gezondheidsbalk die leeg raakt met een snelheid die afhankelijk is van de aanvallen waar ze door worden geraakt.

De singleplayer-modus omvat vechten door verschillende werelden en het verwijderen van alle vijandelijke strijders van het veld om verder te gaan.

Ad