Barbie: Super Model


Barbie: Super Model

Help Barbie een geweldig mannequin te worden! Dit is een arcadespel met veel verschillende activiteiten om aan deel te nemen.

In elk niveau begint Barbie van links naar rechts te gaan met geforceerd scrollen. Ze heeft een standaardsnelheid en kan ook versnellen. Ze moet obstakels vermijden door op en neer te bewegen en haar snelheid te beheersen. Als ze er een raakt, verliest ze een kans en is het spel voorbij als ze geen kansen meer heeft. Ze moet items oppakken die puntbonussen en extra kansen bieden.

Er is ook een camera-item om op te halen dat u naar een tijdschriftfotograaf brengt. Je krijgt een hoes te zien met Barbie die een outfit draagt ​​met een thema als het niveau. Ga dan naar haar kleedkamer en kleed haar in een bijpassende outfit. U krijgt ook afzonderlijke controle over de kleuren van drie verschillende componenten en moet hieraan overeenkomen. Je krijgt punten voor elke juiste wedstrijd.

Wanneer je de rechterkant van het niveau bereikt, krijg je een runway-training. Dit bestaat uit vier posities op de start- en landingsbaan met het label om u te vertellen op welke knop u bij elke knop moet drukken.

Barbie gaat dan van rechts naar links door het niveau. Op de terugreis is er een handtas om op te halen. Dit brengt u naar een andere tijdschriftomslag. Je gaat dan naar een make-upspiegel waar je Barbie’s kapsel, oorbellen, oogschaduw en lip- en nagelkleur moet afstemmen op de cover. Nogmaals, u krijgt punten voor elk item dat u correct krijgt.

Wanneer je de linkerkant van het level bereikt, moet je Barbie’s runway walk doen die je eerder kreeg. U krijgt punten toegekend voor elk station waarop u de juiste zet uitvoert.

Barbie gaat dan door naar het volgende niveau. Er zijn er in totaal vier: Barbie rijdt door de straat, schaatst op het strand, loopt door een skigebied en loopt door het park.

Ad