Batman Returns


Batman Returns

STOP HET DIERLIJKE CONTROLEPROBLEEM IN GOTHAM-STAD VOORDAT HET TE WILD WORDT!
Een extra grote vogel en een slinky kat zijn erop uit om de controle over deze stedelijke jungle te nemen.

Alleen jij, als Batman, bezit de macht om de sinistere samenzweringen van The Penguin and Catwoman te stoppen!

Word de Dark Knight terwijl je het avontuur op het zilveren scherm beleeft in 7 eindeloos boeiende fasen. Vijf moeilijkheidsgraden omvatten de Maniac-modus voor de meest brutale uitdaging. Met een beklijvende muziektrack van CD-kwaliteit en een ongelooflijke 3D-simulatie voel je de toorn van de Red Triangle Circus Gang en een hele reeks demente vijanden waaronder de getatoeëerde Strongman, Roller Clown en orgelmolen.

Gelukkig is Batman nog nooit zo groot en krachtig geweest, ingekapseld in verbazingwekkende animaties en gewapend met meedogenloze aanvalsbewegingen. Hoor de verpletterende geluidseffecten bij elke slag.
Psyche uit de psychos met je vertrouwde Batarang en een ingewikkeld assortiment van schoppen, stoten, body slams en schedel crackers voordat ze een vakantie straat festival terroriseren. Red de gekidnapte ijsprinses en neem het op tegen Catwoman, maar laat je niet misleiden door haar spinnen als deze destructo-katachtige Shrecks Department Store opblaast en flips, trappen en cartwheels om je te verslaan.
Schreeuw door snelle Batmobi / e-achtervolgingsscènes en gooi Batdiscs om de duivels af te weren. Bevrijd de buurtkinderen gegijzeld in de slechte circustrein van The Penguin. Eindelijk inhalen met die koudbloedige vogelhersenen in zijn gruwelijke Arctic World-schuilplaats, bewaakt door raket toting pinguïncommando’s. En pas op voor de exploderende paraplu van The Penguin.

Het Bat-signaal brandt. Gebruik je kracht om deze gotische stedelijke handschoen te redden van de roofdieren van de onschuldigen!

Ad