Beethoven: The Ultimate Canine Caper!


Beethoven: The Ultimate Canine Caper!

Beethoven’s 2e is een platformspel waarbij je de kans krijgt om de metaforische schoenen van Beethoven te dragen – die lieve, grote hond uit de film.

Uw vier puppy’s moeten worden gered en teruggebracht naar hun moeder. Als een verantwoordelijke vader en voogd moet je eerst de puppy vinden, waarbij je gevaren zoals slecht gehumeurde katten, gemene hondenvangers, eikels die de gewoonte hebben om te vallen net wanneer je eronder valt, en onvoorzichtige skateboarders vermijdt. Je kunt naar deze tegenstanders blaffen om ze weg te jagen. En als je een waterbron vindt (zoals een rubberen slang), kun je jezelf nat maken en vervolgens – in een gespannen situatie – het water van je afschudden en iedereen in de buurt elimineren.

Als je je pup eenmaal hebt gevonden, zul je ontdekken dat het niet gemakkelijk is om hem terug te brengen naar zijn moeder. Terwijl je puppy – gelukkig – uit zichzelf kan lopen wanneer je hem neerlegt, moet je hem nog steeds over obstakels dragen en wordt je gedwongen om opnieuw tegen alle vijanden te vechten terwijl je het doet.

Ad