Brandish 2: The Planet Buster


Brandish 2: The Planet Buster

De Planet Buster gaat verder met het verhaal dat werd verteld in het eerste Brandish-spel en toont de gebeurtenissen die drie jaar nadat de kwaadaardige demonische koning werd verslagen in zijn verloren koninkrijk, diep onder de grond, werden verslagen. Je bestuurt een jonge krijger genaamd Ares, die een magisch wapen hanteert, een krachtig zwaard genaamd de Planet Buster.

Op een dag, terwijl hij door een woestijn reist, wordt Ares gevangen genomen door een heksenmeester genaamd Karl, die achter de krachten zit verborgen in het magische zwaard. Omdat hij vermoedt dat Ares waardevolle informatie heeft, executeert Karl hem niet, maar neemt hij de Planet Buster weg en gooit Ares in zijn ondergrondse gevangenis. Nu is je primaire doel om Ares uit de enorme gevangenis vol met verschillende gevaren te leiden en je machtige wapen terug te krijgen.

De game is een actie-RPG met een zware nadruk op het kruipen van kerkers. Je begeleidt Ares door roterende kerkers, vecht tegen vijanden in realtime gevechten, spreuken uit en lost af en toe een puzzel op. Je hebt de mogelijkheid om vooruit te springen en levenloze objecten zoals deuren aan te vallen om schade aan te richten en het object te breken.