BS Kirby no Omocha Bako Hoshi Kuzushi


BS Kirby no Omocha Bako Hoshi Kuzushi

Dit is een breakout-achtige game waarbij Kirby de bal is. De vleermuis is een trampoline gehouden door twee Rick-achtige hamsters.

De game maakt gebruik van een star-teller, die op zichzelf afneemt. Als je één blok raakt, worden verschillende sterren losgelaten die naar beneden vallen waar het blok was – één vangen verhoogt de sterteller van de speler met 5. Als Kirby (de bal) de grond raakt wanneer de sterteller hoger is dan nul, stuitert hij eenmaal , zodat de speler nog een kans krijgt om hem te vangen. Anders verliest de speler een leven. Telkens wanneer Kirby de grond raakt, wordt de sterteller met 10 verlaagd.

Zodra de speler de eerste vijf fasen heeft gewist, verschijnt King Dedede in fase 6. Deze fase heeft geen blokken, dus de sterteller van de speler kan niet meer worden verhoogd. Dedede gooit van tijd tot tijd hamers – als Rick wordt geraakt, kan de speler hem korte tijd niet beheersen. Als je Dedede genoeg keer raakt, zal je hem verslaan.

Net als elke andere sub-game in Kirby’s Toy Box, kon deze game alleen worden gedownload door de Satellaview tijdens de korte periode dat deze werd uitgezonden.

Ad