BS The Legend of Zelda: Ancient Stone Tablets


BS The Legend of Zelda: Ancient Stone Tablets

BS The Legend of Zelda: Ancient Stone Tablets [5] was een game voor de BS-X Broadcasting System-add-on voor de Super Famicom (de Japanse Super Nintendo).

Games zijn gedownload van de satellietradiodienst van St. GIGA. De game leek veel op een Second Quest of Master Quest of A Link to the Past, met een zeer vergelijkbare overworld met kleine veranderingen en volledig nieuwe kerkers. In tegenstelling tot een Second Quest heeft het echter een geheel nieuw verhaal. Verschillende acties verdienden de spelerpunten, en deze punten konden later worden ingewisseld bij Nintendo voor verschillende prijzen.

Ancient Stone Tablets verschilt van de meeste andere Zelda-spellen, omdat de centrale helden van het spel eigenlijk de avatars zijn van de ID van de speler voor het BS-X Broadcasting System, getekend in Hyrule, wat ook geldt voor BS The Legend of Zelda. Het verschil is dat de speler deze keer niet de plaats van Link inneemt, maar deelneemt aan een nieuw verhaal dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van A Link to the Past. Het mannelijke karakter draagt ​​een groene tuniek (hoewel anderen later beschikbaar zijn) en een achteruit baseball cap. Het vrouwelijke karakter heeft lang rood haar en is verder bijna exact hetzelfde als het mannetje.