Cannondale Cup


Cannondale Cup

Kies uit 1 van 8 verschillende racers die deelnemen aan 8 verschillende wielerwedstrijden. Het spel splitst de banen in verschillende fasen, waarbij elke fase een vereiste heeft om door te gaan naar de volgende fase. De vereisten zijn gebaseerd op het voltooien van een bepaald aantal ronden of het behalen van een bepaalde score, behalve voor de laatste race waarbij de speler op de eerste plaats moet komen in 30 ronden.

Er zijn ook een aantal selecteerbare mountainbikes die zijn geclassificeerd in de categorieën draaien, snelheid, banden, versnelling en schokken. Tijdens een race kunnen spelers tegengestelde fietsers slaan en ook op hellingen springen. Hoe hoger de positie waarin de speler aan het einde van een race komt, hoe hoger de score die de speler krijgt.

Het is ook opnieuw uitgebracht als onderdeel van de SNES-game Exertainment Mountain Bike Rally / Speed ​​Racer als onderdeel van de Mountain Bike, samen met een ander spel. Het bevat dezelfde gameplay met slechts enkele kleine grafische wijzigingen.

Ad