Captain Tsubasa J


Captain Tsubasa J

Een in Japan exclusief Captain Tsubasa-videogame uit 1995, ontwikkeld en gepubliceerd door Bandai en was de laatste Captain Tsubasa-game voor de Super Famicom.

Deze game heeft veel veranderingen ondergaan ten opzichte van eerdere games van Tecmo, deze keer speel je in een echt voetbalveld en in realtime, wat betekent dat je op bepaalde toetsen moet drukken, zelfs zonder de kans te hebben om de tijd te stoppen (zoals in vorige spellen), Wanneer een bepaalde speler wordt geconfronteerd met een speler die hij als zijn rivaal beschouwt (zoals Misugi en Schneider of Tsubasa en * elke andere speler *, bijvoorbeeld), zullen ze vechten, wat voornamelijk bestaat uit het vernietigen van knoppen. Hetzelfde geldt voor de volgorde waarin een doelman probeert een van de speciale schoten te stoppen.

Deze game heeft bijna hetzelfde verhaal als de Captain Tsubasa J anime, behalve dat deze zal eindigen met een speciale wedstrijd tegen een extra team. Je speelt dus in verschillende hoofdstukken, speelt met Aoi Shingo in Italië of bestuurt de mythische Ozora Tsubasa in zijn wedstrijd tegen het Braziliaanse wonderkind Carlos Santana (nee, hij is niet de zanger). Je speelt ook met het Japanse nationale team tegen dezelfde tegenstanders als in de anime-versie …

Ad