Klein beginnen en evolueren

Klein beginnen en evolueren

NintendoReporters is nu ongeveer een goede maand operationeel, tijd om eens te kijken naar hoe en wat. Stukje kritisch zijn en kijken wat we goed doen en minder goed.

Up to date nieuws

Wat altijd moeilijk is als je een beginnend medium bent is zorgen dat je nieuws zo snel mogelijk ontvangt en verwerkt zodat het voor je doelgroep beschikbaar is. In dat aspect moeten we nog een redelijk stuk groeien en dat weten we maar al te goed.

Maar begrijp het ook goed, we moeten een stuk onze naam opbouwen, aantonen dat we nieuws op een leuke manier kunnen brengen. Dat we interacties kunnen hebben met onze bezoekers en doelgroep etc. Alles heeft daar effect op.  Of dat nu gaat om hoe we ons uiten op ons eigen medium, op social media, in reviews echt alles.

Daarom om 1 vraag die we soms voorbij hebben zien komen sinds ons bestaan; Nee, wij zullen niet a la minute de partij zijn die het nieuws zo warm mogelijk van de pers heeft. Geloof me ik zou willen dat we daar al waren maar dat is simpelweg een traject en daar ben je niet als je net begint.

We zijn bij lange na geen NintendoLife bijvoorbeeld, een site waar we overigens nog steeds enorm van genieten zelf, maar we doen wel dingen op onze manier en met ontzettend veel passie.

Het belangrijkste daarbij is het bezig blijven en zorgen dat het geheel groeit, dan zal het traject van nieuws sneller worden etc. Daarnaast zullen we snel een “tip de redactie” optie introduceren op ons medium. Want soms kan ook die insteek van ongekende waarde zijn.

We doen NintendoReporters nu ook gewoon naast een gewone dag werken en daardoor is het soms al wat lastiger om direct actueel te kunnen zijn.

Blijf ons vooral steunen en wie weet kunnen we er dan in de toekomst meer tijd voor vrijmaken!

Uniek nieuws

Uniek nieuws is een klein beetje te vergelijken met up-to-date nieuws zoals hierboven aangegeven, wij hebben die relaties simpelweg nog niet op gebouwd dat we dit echt aan kunnen bieden via NintendoReporters.

Dat is buiten de zaken die we totaal vanuit ons zelf doen zoals de reviews, previews, guides, editorials, interviews, enquetes etc. Dat is allemaal 100% vanuit ons.

In de toekomst hopen we natuurlijk ook daar naar toe te kunnen gaan groeien dat wij direct met gaming studios, ontwikkelaars, uitgevers, art designers … you name it … in contact kunnen treden en jullie nog meer leuke en unieke content aan kunnen bieden.

Maar zover zijn we nog niet … geef het wat tijd!

Feedback

Voor ons is al jullie feedback enorm van waarde, meer dan de meeste mensen zich voor kunnen stellen. Wij zien ons medium en nemen misschien bepaalde zaken zoals ze zijn, simpelweg omdat we blind worden voor wat we ‘fout’ doen. 

We hebben in de afgelopen maand gelukkig al directe interacties met diverse gebruikers mogen hebben op zowel de website als op diverse van onze social mediums. Nogmaals onze dank voor jullie input, op en aanmerkingen. Zonder jullie als publiek zullen we op de andere aspecten zoals hierboven aangegeven nooit zo snel kunnen groeien als we zouden willen.

Blijf dat dan ook vooral doen, wij luisteren graag naar wat jullie te zeggen hebben.

Jullie zijn net zoals ons fans en daar doen we het voor!

Conclusie

NintendoReporters is naar mijn eigen bescheiden mening op de goede weg om te worden wat ik voor ogen heb. Maar dat alles is niet in een periode van een enkele maand te realiseren. Dat zou mooi zijn maar is gewoonweg niet realistisch vooral als je kijkt naar hoe groot de gaming wereld aan zich is.

Qua toekomst zijn er nog zoveel dingen die we willen en moeten doen. Maar we hebben een solide basis opgezet die vooral op oogpunten van snelheid en SEO (zoekmachine optimalisatie) het goed doet (mocht je daar meer inzicht in willen neem even contact op want dat is misschien allemaal net iets te technisch voor het medium zelf). Met die basis voorzien wij zelf alleen maar mooie dingen in het verschiet.

We zijn net als het ontstaan van een vlinder of om het in een gaming perspectief te zetten; Nintendoreporters is nu een leuke eigenwijze Caterpie die volop bezig is met het groeien naar een Metapod. Maar we voorzien ook al de fase dat we onze vleugels als een Butterfree kunnen strekken!

Samen met jullie onze mede-fans weet ik zeker dat we dit voor elkaar krijgen.