Kan iemand het licht uit doen? Hahah nah nee we vonden het bij het ontwikkelen van NintendoReporters heel belangrijk dat er een dark / night mode zou komen. Gewoon omdat we weten hoe wij als gamers soms op de late (of juist vroege) uurtjes aan het browsen zijn op het web.

Niets is vervelender om dan een superfelle witte website voorgeschoteld te krijgen die je als het ware verblind. Daarom hebben we iedere pagina van NintendoReporters voorzien van een dark / night mode toggle.

Hoe werkt de Dark / Night mode?

Standaard krijgt iedereen onze normale stijl website. Maar met de simple klik van een onze light switch (yep woordgrapje), kun je van de normale (light) style naar de dark mode toe. En natuurlijk vice versa.

Goed om te weten; We hebben het zo gemaakt dat dit gedurende je sessie (dus zonder het sluiten van je browser / het leegmaken van je cache) zo blijft ingesteld als jij wil.

Toekomst optie

We horen graag van jullie of je Dark / Night mode op gebruikersniveau hard zouden willen kunnen instellen. Zelf weten we niet of dat echt een meerwaarde is, dus laat het ons via de Feedback optie even weten.


Sluit je jezelf aan bij de dark side?