Amazon – Fallout Legacy Collection vermeld

Amazon – Fallout Legacy Collection vermeld

Velen hebben gehoopt dat de klassieke Fallout-serie zijn weg zal vinden naar de Nintendo Switch en het lijkt er nu een beetje op.

Fallout Legacy-collectie

Fallout Legacy Collection met Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game fo the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition en Fallout 4: Game of the Year Edition.

De volledige verzameling van alle bekroonde games voor één speler in de serie! Keer terug naar Odland met de Fallout 4 – Game of the Year-editie.

Het bevat alle gameplay-updates, grafische verbeteringen, de mogelijkheid om gratis mods te downloaden en te spelen op pc’s en consoles, en alle zes officiële extensies. Welkom terug in New Vegas! Met Ultimate Edition,

Bethesda Softworks stelt het complete Fallout: New Vegas-pakket samen. Het hoofdspel met de vier toevoegingen Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues en Lonesome Road dompelt je nog dieper onder in de wereld van New Vegas.

Platforms onbekend

Platforms en de collectie zelf moeten nog worden bevestigd, maar we zullen allemaal onze vingers kruisen voor een Nintendo Switch-versie.

Ad