Diablo 4 + Diablo 2 remaster spoedig aangekondigd

Diablo 4 + Diablo 2 remaster spoedig aangekondigd

2 nieuwe Diablo-games kunnen worden aangekondigd wanneer BlizzCon zijn deuren opent op 1 november 2019. Dat zegt tenminste Metro.

Metro, die in voorgaande jaren correct BlizzCon-aankondigingen heeft gelekt, heeft verklaard dat Diablo 4 en Diablo 2 Remastered op BlizzCon 2019 zullen worden aangekondigd:

Hoewel er geen platforms zijn genoemd, is er een kans dat beide games naar Nintendo Switch kunnen komen. Kotaku had ook gemeld dat Diablo 4 in 2018 moest worden aangekondigd, maar het plan moest worden geschrapt vanwege problemen in de ontwikkeling.

Over Diablo

Diablo is een actie-rollenspel hack en slash videogame ontwikkeld door Blizzard North en uitgebracht door Blizzard Entertainment op 31 december 1996.

Diablo speelt zich af in het fictieve koninkrijk Khanduras in het sterfelijke rijk en laat de speler de leiding nemen over een eenzame held die vecht om de wereld van Diablo, de Lord of Terror, te bevrijden, die later werd onthuld als ‘Al’Diabolos’ in Heroes of the Storm. . Onder de fictieve stad Tristram reist de speler door zestien willekeurig gegenereerde kerkerniveaus en komt uiteindelijk in de hel om Diablo te trotseren.

Ad