Diablo 4 – Eerste details gelekt

Diablo 4 – Eerste details gelekt

Prominente game-leaker PracticalBrush12 lijkt details te hebben gelekt voor Diablo 4, die naar verwachting wordt aangekondigd op BlizzCon 2019.

Hij merkt op dat Diablo 4 een zeer donkere, zanderige en grove zal worden gevuld met vlees en rotte crypten. De spreker beweert dat er drie klassen in het spel bestaan ​​- mage, barbaar en druïde.

Behalve gameplay-details heeft PracticalBrush12 niets onthuld over een releasedatum of platforms, maar industrieanalist ZhugeEX heeft het rapport ook bevestigd en gezegd dat het vergelijkbaar is met dingen die hij heeft gehoord over Diablo 4.

Onthoud; we weten nog niet of het naar de Nintendo Switch komt. Maar laten we het hopen!

Gelekte details

Hoe dan ook, ik heb voor jullie allemaal nieuws over Diablo 4 en ik denk dat je het leuk zult vinden ondanks wat er recent is gebeurd … Als je het niet wilt – geloof me niet, vooral omdat ik hier geen bronnen voor kan bieden …

Mijn “geschiedenis” kan je overtuigen, maar eh – ik dwing niemand!

Diablo 4 gaat er donker, grimmig en grof uitzien – deze keer geen regenboogglanzende onzin meer! Loacties worden afgezwakt, zelden gelegd met lijken, woestenij, grijze woestijnen, clut grotten omgeven door vlees, rotte crypten, moerassen en moerassen, geplaagde steden noem maar op. Ze zijn ook schijnbaar veel groter, misschien zelfs open?

Tekens kunnen nu paardrijden (mogelijk andere bergen), ook is er contextuele interactie met de omgeving? – het beklimmen van een muur in Lost Ark-stijl. Bloedspatten lijken meer op bloed en niet op spatten.

Tot nu toe kan ik 3 klassen bevestigen: mage (gebruikt tot nu toe vuur, ijs en bliksem), barbaars (zwaarden, knuppels, bijlen, schoppen, enz.) En druïde (bliksem, wind en transformeren in beesten – tot nu toe beer en weerwolf! ).

Mogelijk is er vanaf het begin PvP? 4 spelers coop is er zeker.

Het enige wat deze game lijkt te zijn, is een waarschuwing voor de Diablo 2-fans, Lilith is de nieuwe diablo (ze is bedekt met een soort bloedluier), personages worden getoond bij een kampvuur als personageselectie, nitty gritty dark style waarvoor 2 werd geprezen, sommige vaardigheden lijken er ook gewoon uit te zijn gehaald en hier te zijn ingevoerd (zoals de geladen bolt van tovenares).

Ik ben geïnteresseerd en hoop dat ze dit niet verpesten. Het bedrijf is slecht, maar de game is dit keer misschien niet zo.

2 punten met “?” Zijn gewoon omdat het me niet duidelijk is tbh … laten we eens kijken wat ze zeggen op de conferentie

Ad