[FEIT] Gouden Shovel Knight amiibo aangekondigd tijdens aankomende Nintendo Direct?

[FEIT] Gouden Shovel Knight amiibo aangekondigd tijdens aankomende Nintendo Direct?

Na maanden stilte van Yacht Club Games kon de Golden Shovel Knight amiibo eindelijk officieel worden aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van morgen.

Gouden Shovel Knight amiibo reserveringen

Op een GameStop-locatie in Noord-Amerika kunnen klanten vandaag de Golden Shovel Knight amiibo reserveren, hoewel Yacht Club Games er nog geen woord over heeft gezegd. De timing hiervan heeft ertoe geleid dat sommigen speculeren dat de Golden Shovel Knight amiibo misschien wordt aangekondigd in de komende Nintendo Direct.

Over de Gouden Shovel Knight amiibo

Een beoefenaar van de oude code van Shovelry, Shovel Knight kan bijna alles doen met zijn kenmerkende wapen, de Shovel Blade. Zijn vindingrijkheid en snel denken hebben hem veel veldslagen opgeleverd, ook al is zijn gestalte klein!

Shovel Knight is altijd eerlijk en behulpzaam en leeft volgens het credo van Shovelry: genadeloos botsen en onvermoeibaar graven!

Wat kan deze amiibo?

Eén amiibo werkt mogelijk met meerdere spellen. Je krijgt misschien nieuwe outfits, power-ups of andere leuke bonussen.

– Voeg een personage toe aan het spel.
– Ontvang bonussen of speciale items.
– Verhoog je karakter of pas je personage aan.
– Ontgrendel nieuwe avonturen.

Tik gewoon om verbinding te maken:

Nintendo Switch – Je kunt met je amiibo naar de juiste joystick van de Joy-Con-controller of het NFC-touchpoint van de Nintendo Switch Pro Controller tikken.

Nintendo Wii U – Tik op een amiibo-accessoire tegen de Near-Field Communication-lezer (NFC) op je Wii U GamePad-controller om allerlei bonussen te scoren in compatibele games.

Nieuwe Nintendo 3DS XL / LL – De nieuwe Nintendo 3DS XL wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor amiibo. Tik met een amiibo tegen de NFC-lezer op het onderste scherm en ga!

Nintendo 3DS – Je kunt amiibo ook gebruiken met Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS-systemen via de Nintendo 3DS NFC Reader / Writer-accessoire.

EDIT: bleek wel te kloppen alleen niet precies op de Nintendo Direct.