Harry Potter RPG gelekt?

Harry Potter RPG gelekt?

Er is op magische wijze een video verschenen met een blik op een nieuwe Harry Potter-RPG. Vorig jaar werd een nieuw label voor Harry Potter-videospellen opgezet, genaamd Portkey Games, en dit zou hun werk kunnen zijn.

Harry ben jij dat?

video

Het lijkt erop dat de video is verwijderd door Warner Bros Entertainment … dus dat zou iets kunnen betekenen … Een mirror ervan is nog steeds te vinden, zoals hier; https://my.mixtape.moe/scyeev.mp4 

Deze third-person open wereld game speelt zich af in de 19e-eeuwse (1800’s) Wizarding World en draait om je personage met unieke vaardigheden die een late acceptatie voor Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry hebben geëist.

Je bent een nieuw aangekomen 5e jaars student naar Hogwarts die een latente gave voor magie demonstreert met een uniek vermogen om overblijfselen van een oude pottantiteit te traceren en te identificeren.

Bij aankomst beginnen er vreemde gebeurtenissen te ontstaan ​​in het verboden bos en begint het probleem te brouwen in de kasteelmuren. Samen met Professor Elezar Fig begin je aan een reis door zowel bekende als nog nooit eerder vertoonde locaties om de waarheid achter deze mysterieuze gebeurtenissen aan het licht te brengen.

Tijdens je zoektocht maak je drankjes, beheers je nieuwe spreuken en ontdek je fantastische beesten. Je zult duistere tovenaars, goblins en andere bovennatuurlijke vijanden bevechten en de waarheid over je bestemming ontdekken – het lot van de tovenaarswereld ligt in jouw handen.

KENMERKEN

  • Reis naar Hogwarts om een ​​van de 8 verschillende wizardtypen te worden
  • Ervaar Hogwarts, maak nieuwe vrienden, onthul nieuwe geheimen en verander het lot van de toverwereld.
  • Ervaar een nieuw magisch systeem dat ontelbare mogelijkheden creëert om magie te beheersen.
  • Onderzoek voor het eerst de Wizarding World vrij. Kies je huis en vrienden op Hogwarts en besluit een pad van goed of kwaad te volgen.
  • Maak je eigen heks of tovenaar en ervaar een geheel nieuw verhaal los van de boeken of films

Nou, we kunnen niet ontkennen dat dit alles wijst naar een zeer concrete Harry Potter RPG, we zullen onze ogen open houden voor meer hierover. Wat vind je van dit Harry Potter RPG-lek?