Knuckles staat gepland om te verschijnen in Sonic Movie vervolg

Knuckles staat gepland om te verschijnen in Sonic Movie vervolg

De tweede film van Sonic the Hedgehog is momenteel op schema om in april 2022 in première te gaan. Hoewel we geen concrete details hebben over de synopsis, lijkt het erop dat blauw en rood samenkomen!

Volgens een exclusieve insider-update van The illuminerdi zal Knuckles blijkbaar een rol spelen in de nieuwe film – waarbij zijn persoonlijkheid grotendeels volgt hoe hij wordt afgebeeld in de Sonic-videogames.

Geruchten over Knuckles

Knuckles the Red Echidna, will indeed have a role in the second movie. Many assumed that Knuckles may have a simple cameo appearance, similar to Tails in the original. However, our sources have indicated that he will have a relevant role in Sonic the Hedgehog 2, that will be larger than a cameo.

…his personality was described to us as serious in nature, but still gullible at times.

Oud en nieuw

Bovendien wordt in de informatie vermeld dat de film een ​​nieuw ondersteunend personage zal bevatten genaamd Randall – die blijkbaar geen interactie zal hebben met Sonic zelf.

Interessant is dat de studio van de film blijkbaar op zoek is naar een acteur uit de A-lijst, zoals Samuel L. Jackson of Chris Rock om de rol van Randall te spelen.

Ga je het vervolg Sonic-film bekijken?

Ad