2022 Sonic titel, plot en gameplay details gelekt

2022 Sonic titel, plot en gameplay details gelekt

SEGA kondigde aan dat er een gloednieuw Sonic The Hedgehog-spel in de maak was voor 2022, waarin kleine details werden gedeeld, afgezien van een korte filmpje en een mysterieus logo.

Sindsdien trekken geruchten veel aandacht van fans. Dit gerucht is ontstaan ​​op 4chan en wordt als geloofwaardig beschouwd omdat het overeenkomt met een paar verborgen dingen over de onthullingstrailer.

Neem hieronder als info van 4Chan …

Het gerucht lekt zogenaamd de officiële titel van de game, evenals een aantal belangrijke plot- en gameplay-details, dus lees alleen verder voorbij de spoilerwaarschuwing als je geen probleem hebt met potentiële spoilers: het eerste belangrijke element van dit gerucht is een ontdekking gedeeld door modder @PTKickass.

Volgens de post van PTKickass bevatten de metadata voor de nieuwe Sonic-gametrailer verwijzingen naar de term ‘Sonic Rangers’, waarvan sommigen dachten dat het de onaangekondigde titel van de game zou kunnen zijn

Op basis van deze speculatie slaagden fans erin om enkele anonieme berichten te plaatsen die in januari 2021 op 4chan waren gepubliceerd, waar de gebruiker beweerde een nieuwe Sonic-game met de naam “Sonic Rangers” te hebben getest.

Deze gebruiker beschreef het spel als een “open-wereld” in de stijl van Breath Of The Wild, en besprak zijn ervaring met spelen via een demo-podium en een eindbaasgevecht: dit is er ook van in januari;

Dit bericht werd gevolgd door een ander anoniem bericht dat een paar uur voordat de trailer in de stream werd gepubliceerd, werd gepubliceerd en vergelijkbare details deelde:

Maar onthoud dat dit allemaal slechts geruchten zijn totdat SEGA iets bevestigt.