2D Metroid?

2D Metroid?

Hoewel we lang hebben moeten wachten op de terugkeer van Samus Aran, lijkt zij bijna niet meer weg te denken. Afgelopen jaar werden we vermaakt met een remake voor de 3DS in vorm van Metroid: Samus Returns en we kunnen al uitkijken naar Metroid Prime 4 voor de Nintendo Switch.

Onlangs werd een gerucht de wereld in geholpen met betrekking tot een een nieuwe 2D-Metroid game, waardoor de Metroid-serie meer aanwezig lijkt dan ooit voorheen.

2D Gerucht

De geruchten zijn afkomstig van een lid op ResetERA/NeoGAF welke eerder informatie over Metroid Samus Returns heeft gedeeld. Dit vond al plaats voordat de remake überhaupt werd aangekondigd.

Dezelfde gebruiker heeft aangegeven dat een nieuwe 2D-Metroid game in de maak is, maar in beginstadium van ontwikkeling begeeft.

Het platform van de titel is verder ook niet bekend, maar het lijkt vrij logisch dat het hier om de Nintendo Switch zou moeten gaan. Maar Nintendo heeft ook wel eens een curveball gegooid in het verleden dus … wie weet tot we echt meer weten over dit gerucht.

Zou het echter niet awesome zijn? Een prequel of sequel op Super Metroid?

Ad