2K Games toont een XCOM Style Marvel Superheroes-game en meer

2K Games toont een XCOM Style Marvel Superheroes-game en meer

E3 nadert en er dook een nieuw gerucht op met details over de plannen van uitgever 2K Games voor de E3 2021-show van dit jaar.

Een bron beweert “trailers en/of promotiemateriaal te hebben gezien” van de volgende titels van het bedrijf:

2K Games E3-plannen gerucht

NBA 2K22

Dirk Nowitzki wordt dit jaar de coveratleet. EDIT: zou de cover kunnen zijn van een andere Legend Edition, met andere atleten op andere edities, zoals sommigen in de commentaren hebben vermeld.

Wonderlands: Codenaam Daffodil

Het is een spin-off van Borderlands met Tiny Tina. De uiteindelijke naam zou ook “Tiny Tina’s Wonderlands” kunnen zijn (aangezien dit de naam is die Gearbox al als handelsmerk heeft). Lijkt dezelfde stijl te hebben als alle andere Borderlands-spellen met “Multiclass-Heroes” om te spelen. Over deze spin-off gaan geruchten sinds vorig jaar, dus ik denk dat dit niet echt nieuw is. De onthulling wordt verwacht op de E3. EDIT: Dit is het handelsmerk voor Wonderlands

Nieuw Firaxis-spel: codenaam CODA

Nieuwe turn-based actiegame met Marvel-eigendom. Bron beschreef het als “XCOM met Marvel-helden”. Het lijkt erop dat enkele beroemde acteurs de personages inspreken.

Codenaam Volt

Nieuwe actiegame, lijkt zich in een zeer vroege ontwikkeling te bevinden. Logo lijkt op het Fallout-logo. Nog geen definitieve naam. Bron beschreef het als “Cthulhu ontmoet Saints Row”. In de trailer zag het spel er behoorlijk onaf uit. Helaas wist mijn bron niet welke studio deze titel ontwikkelt. Ik denk dat het Hangar13 zou kunnen zijn, aangezien ze vorig jaar een uitgelekt contract hadden waarin stond dat ze werken aan een “open-world sci-fi-titel met bovennatuurlijke elementen”.

XOM-stijl turnbased Marvel

Van de vier games waarover geruchten gaan, is misschien wel een van de meest intrigerende de nieuwe turn-based actiegame “XCOM Style” gebaseerd op Marvel Superheroes waaraan wordt gewerkt door Firaxis.

Firaxis staat bekend als de ontwikkelaar achter de Civilization-serie, evenals enkele recente XCOM-titels zoals XCOM 2: Collection, die beide op de Nintendo Switch aanwezig zijn.

Wat het gerucht als geheel betreft, het heeft enige mate van goedkeuring gekregen van vooraanstaande insiders uit de industrie, zoals Jeff Grubb en Jason Schreier, wat suggereert dat het legitiem zou kunnen zijn