2K Sports en WWE’s relatie is gespannen

2K Sports en WWE’s relatie is gespannen

WWE 2K22 is uitgesteld tot maart 2022 als het al naar de Nintendo Switch komt. Dankzij bronnen die met Sports Gamers Online hebben gesproken, weten we nu misschien waarom het vertraagd was

2K Sports en WWE gaan heen en weer om WWE 2K22 terug te dringen sinds bijna onmiddellijk nadat de game was aangekondigd. De meeste spelers binnen WWE wilden dat de game zou verschijnen in het normale Survivor Series-venster. Die van 2K Sports en Visual Concepts daarentegen drongen hard aan op een vertraging van de lancering

2K Sports en de WWE waren het voortdurend oneens over verschillende onderdelen van het spel.

Er is een probleem met het verouderde rooster omdat 2K “werkt aan het scannen van worstelaars en het bouwen van nieuwe personagemodellen vrijwel vanaf de grond af” voor worstelaars die uit de WWE gingen of sindsdien zijn vrijgelaten. Als je niet weet dat WWE supersterren heeft uitgebracht alsof het niets is.

De problemen met WWE 2K

De slechte prestaties van WWE 2K20 hebben er ook toe geleid dat 2K Sports moeilijker met de WWE kan samenwerken. Hoewel de laatste winst boekten, zagen ze ook verliezen vanwege de slechte lancering en ontvangst van de game.

Hoewel 2K Sports WWE 2K-games publiceert, is Visual Concepts het ontwikkelaarsteam dat ze nu maakt, sinds THQ is gesloten.

Helaas zijn ze geknepen, ondergefinancierd en onderbemand. De extra druk om aan deze game te werken heeft helemaal niet geholpen. En volgens de bronnen van Sports Gamers Online was het werken daar “gewoon geen leuke plek om te zijn. Tweede gissen gebeurt constant vanwege een wanhoop om dingen goed te krijgen.

Dus, is er enige hoop dat de “ernstig gespannen” relatie tussen de twee partijen in de nabije toekomst zal verbeteren? De bronnen van Sports Gamers Online zeiden dat “het niet zoveel zou kosten als mensen zouden aannemen. Zo erg is het geweest. Maar één geweldige game en de reactie van de fans zou de situatie kunnen veranderen.

Bovendien hebben we WWE 2K18 op de Nintendo Switch … die je gewoon zou moeten branden met vuur … dus ja, gaan we WWE 2K22 missen als het niet gebeurt?

Ad