Activision bezig met een Crash Bandicoot onthulling?

Activision bezig met een Crash Bandicoot onthulling?

Een aantal influencers is begonnen met het willekeurig ontvangen van items met Crash Bandicoot-thema van Activision. Omdat het uit het niets is gebeurd, heeft het velen doen geloven dat een aankondiging is gepland.

Het bedrijf staat erom bekend dat het dingen verzendt vóór een aankondiging om meer hype te creëren. Met de The Game Awards en de State of Play-evenementen van Sony deze week, dus we konden iets nieuws onthuld zien in de Crash-franchise.

Kijk je uit naar een nieuwe Crash Bandicoot-game, als dit waar blijkt te zijn?

Over Crash Bandicoot

Crash Bandicoot is de belangrijkste hoofdrolspeler uit de Crash Bandicoot-serie. Oorspronkelijk gepland om Willie de Wombat te heten, is hij een Eastern Barred Bandicoot die op N. Sanity Island woont, die werd gevangen genomen en ontwikkeld door Doctor Neo Cortex.

Gedurende de serie is Cortex Crashs gebruikelijke aartsvijand en wordt altijd verslagen door Crash om de vrede op het eiland te bewaren. Crash wordt vaak vergezeld door zijn bondgenoot, Aku Aku, de serie deuteragonist.

In eerdere spellen had hij de neiging ‘Whoa!’ Te zeggen. wanneer hij werd gedood. In de latere spellen sprak hij wartaal met een zeer basiskennis van de taal die in het spel werd gesproken.

Ad