[FEIT] Assassin’s Creed 4: Black Flag & Rogue Remastered vermeld

[FEIT] Assassin’s Creed 4: Black Flag & Rogue Remastered vermeld

Een vermelding voor Assassin’s Creed 4: Black Flag en Rogue Remastered voor Nintendo Switch werd gespot op het Russische The Console Club.

Dit moet voorlopig met een korreltje zout worden genomen, omdat de vermelding misschien een vergissing was, maar Ubisoft heeft eerder Assassin’s Creed 4: Black Flag op de Wii U uitgebracht, wat zou kunnen betekenen dat het zou kunnen gebeuren.

Over Assassin’s Creed 4: Black Flag

Word de onverschrokken jonge piratenkapitein Edward Kenway, een van de gevaarlijkste mannen ooit die over de zeven zeeën vaart. Kenway is ook lid van een oude orde van Assassijnen, die een ongeziene oorlog tegen de Tempeliers blijven voeren – een oorlog die alles wat de piraten hebben gebouwd dreigt te vernietigen. Neem het roer over en verken een enorme open wereld in Assassin’s Creed IV: Black Flag, die je eigen piratenschip bestuurt, de Kauw, over een levendige recreatie van het Caribisch gebied in de vroege 18e eeuw.

Betreed vijanden in verbeterde gevechten terwijl je moeiteloos wisselt tussen Kenway’s Hidden Blade of the Assassin’s Order en geheel nieuwe wapens, zoals zijn dubbele cutlass zwaarden en vier flintlock pistolen. Val aan en ga naadloos aan boord van enorme galjoenen om de kracht van je schip in zeegevechten te bewijzen, zeilers te werven voor jouw zaak, en meer. Upgrade en pas je schip aan om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot de beste wapens en verdedigingen die beschikbaar zijn, en upgrade Kenway’s wapens om hem op het snijvlak te houden.

Dompel uzelf onder in historische figuren zoals Blackbeard en dompel u onder in een levendige recreatie van het 18e-eeuwse Caraïbisch gebied. Plunder en plunder, verken grote steden en verlaten scheepswrakken en vecht naar de Tempeliers in een spannend open wereldavontuur.

  • Verken een enorme open wereldomgeving over land en over zee
  • Neem het roer van je eigen schip en vecht in epische zeeslagen
  • Ervaar de gouden eeuw van piraterij in het Caribisch gebied