Assassin’s Creed Compilation op komst?

Assassin’s Creed Compilation op komst?

Het lijkt erop dat eigenaren van Nintendo Switch misschien Assassin’s Creed hier in het westen krijgen. Het is echter onwaarschijnlijk dat Assassin’s Creed Odyssey erbij zal zitten.

Assassin’s Creed Odyssey is alleen beschikbaar voor cloud-streaming in Japan omdat de infrastructuur voor streaming daar alleen beschikbaar is op dit moment.

Verzameling

Een Assassin’s Creed Compilation is opgedoken bij de Duitse / Nederlandse retailer Media Markt. Of het echt iets is valt nog te bezien, maar het zou een goed idee zijn voor het Nintendo Switch-systeem.

De notering noteerde een datum van 29 maart 2019 voor € 39,99. Er is geen informatie over welke games deze compilatie bevat en op dit moment heeft Ubisoft geen officiële aankondiging gedaan.

assassins-creed-compilation-media-markt

In tegenstelling tot retailers die een reputatie hebben als het gaat om accuraat om te gaan met games zoals Amazon, kunnen we niet zeker zijn dat de Assassin’s Creed Compilation vermelding echt is. De originele lijst; https://www.mediamarkt.de/de/product/_acc-nintendo-switch-2504802.html  is ook gewijzigd in ACC.