Atlus – Persona 3 Remake in ontwikkeling?

Atlus – Persona 3 Remake in ontwikkeling?

Het lijkt erop dat de gaming-titan Atlus momenteel hard werkt aan een heruitvinding van de Persona 3-videogame. De informatie is verkregen uit een aantal betrouwbare bronnen. Atlus heeft al remakes van Persona 3 uitgebracht, waaronder Persona 3 FES en Persona 3 Portable.

Remake?

Deze games, volgens Game Rant, “hielpen bij het opbouwen van een groter westers publiek.” Het bedrijf heeft al aangegeven grote plannen te hebben voor dit jaar, waaronder de ports van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden, die momenteel worden geremasterd en op donderdag 19 januari zullen verschijnen.

Bovendien is het bedrijf van plan om verschillende “niet-uitgebrachte nieuwe titels” uit te brengen. De persoon die verantwoordelijk was voor het lek dat alle drie de Persona-games beschikbaar zullen zijn op Xbox Game Pass, is ook degene die het nieuws over de remake van Persona 3 heeft verteld. De remake zal naar verluidt “graphics vergelijkbaar met Persona 5” bevatten, evenals verbeteringen aan de algehele levenskwaliteit van de game. Het is nog onbekend of de remake van Persona 3 dit jaar uitkomt.

Over Persona 3 Portable

Persona 3 Portable is het veelgeprezen rollenspel dat wordt gecrediteerd voor het opnieuw bedenken van de Persona-serie, en het is nu beschikbaar in een vers geremasterde versie voor huidige platforms.

Het “Dark Hour” is iets waar de hoofdrolspeler tegenaan loopt niet lang nadat hij zich voor het eerst heeft ingeschreven op de Gekkoukan High School. Mensen beginnen op spookachtige doodskisten te lijken en buitenaardse beesten die bekend staan ​​als Shadows beginnen door de stad te zwermen. Een vreemde stilte omhult de metropool. De kracht van hun hart, evenals hun persona, wordt actief wanneer ze worden aangevallen door een van deze schaduwen, net wanneer alle hoop vervlogen lijkt.

Met behulp van de kracht die hen is verleend, gaan ze op zoek naar de waarheid over het donkere uur en bereiden ze zich voor om hun lot tegemoet te gaan.

Geniet nu van Persona 3 Portable met volledig geremasterde beelden, verbeterde vloeiende gameplay en verbeteringen in de levenskwaliteit, zoals de mogelijkheid om verschillende moeilijkheidsgraden te kiezen en snelle opslagmogelijkheden.

Beklim de intimiderende toren van Tartarus, versla machtige Shadows en duik in de geheimen van het Dark Hour.

Beleef dagelijks een heel academisch jaar boordevol spannende activiteiten en smeed betekenisvolle connecties met een cast van unieke persoonlijkheden.

Deze duistere en dramatische trip wordt verteld vanuit het gezichtspunt van twee verschillende personages, wat zorgt voor dubbel zoveel potentiële sociale interacties.

Kies tussen de Japanse of de Engelse voice-over.