Bloomberg: Bronnen claimen geüpgradede Nintendo Switch en grote games voor 2021

Bloomberg: Bronnen claimen geüpgradede Nintendo Switch en grote games voor 2021

Geruchten doen de ronde dat Nintendo van plan is begin volgend jaar een nieuw Nintendo Switch-model uit te brengen, op basis van claims van bronnen in de toeleveringsketen.

Bloomberg heeft een eigen artikel over het onderwerp uitgebracht, gebaseerd op claims van hun eigen naamloze bronnen die ‘bekend’ zijn met de strategie van Nintendo voor volgend jaar.

Deze bronnen beweren ook dat er in 2021 een nieuw geüpgraded Switch-model komt, hoewel de exacte specificaties blijkbaar nog niet zijn afgerond.

Wat ze beweren zal gebeuren met de volgende Nintendo Switch

Mogelijke toevoegingen voor dit nieuwe model zijn onder meer “meer rekenkracht” en “4K high-definition graphics”. Bovendien beweren de bronnen ook dat Nintendo van plan is om naast of volgens dit nieuwe model verschillende grote games uit te brengen. </ p >

Hoewel er geen exacte titels werden gedeeld, speculeerden de bronnen dat Nintendo’s focus op hun 2021-titels de reden is voor de relatief kale catalogus tot nu toe in 2020. Het valt natuurlijk nog te bezien of deze beweringen waar blijken te zijn of niet. .

Ad