Call Of Juarez: Gunslinger – Beoordeeld door ESRB

Call Of Juarez: Gunslinger – Beoordeeld door ESRB

De ESRB plaatste een vermelding voor Call Of Juarez: Gunslinger op Nintendo Switch – die als ‘Mature’ is beoordeeld.

De titel werd oorspronkelijk gelanceerd in 2013 en bevatte first-person shooter-gameplay met spelers die revolvers, jachtgeweren en allerlei knapperige wapens hanteren!

Dit lijkt in de rij te staan met een eerder gerucht dat de game op weg zou zijn naar Nintendo Switch. Voorlopig heeft de ontwikkelaar van de game Techland echter niets bevestigd over een Nintendo Switch-poort van de game.

video
play-rounded-fill

Over Call Of Juarez: Gunslinger

KUN JE TEGEN DE SLECHTSTE GUNSLINGERS DIE NOOIT HEBBEN GEWEEST?

Van het stof van een goudmijn tot het vuil van een salon, Call of Juarez® Gunslinger is een echt eerbetoon aan de verhalen uit het Wilde Westen. Beleef de epische en gewelddadige reis van een meedogenloze premiejager op het spoor van de beruchtste boeven van het Westen.

Dit avontuur van gedenkwaardige ontmoetingen vervaagt de lijnen tussen mens en mythe en onthult de onnoemelijke waarheid achter enkele van de grootste legendes van het Oude Westen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ontmoet de legendarische outlaws
  Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James … Neem het op tegen de meest beruchte gunslingers van het Westen en leef de ongekende verhalen achter de legendes.
 • Geef je eigen gerechtigheid af
  Met een pistoolholster vastgebonden aan je been, word je een meedogenloze premiejager op een reis gemaakt van volledige vuurgevechten.
 • Heersen in dodelijke vuurgevechten
  Beheers de kunst van het schieten van pistolen, schietgeweren en ontwijkende kogels. Laat dodelijke combo’s los om in korte seconden meerdere vijanden te verslaan.
 • Word de beste van het Westen
  Kies de specifieke schietvaardigheden die je wilt ontwikkelen en verkrijg nieuwe schietvaardigheden om de beste schiethamer van het Westen te worden.
 • Ervaar een wetteloos land
  Baan je een weg door de wildernis van het Oude Westen en beleef een episch avontuur door prachtige westerse landschappen.