Geen Nintendo Direct in Juni 2020?

Geen Nintendo Direct in Juni 2020?

De volgende grote Nintendo Direct komt misschien later dan we hopen, aangezien er nieuws opdook van Zippo, een leaker die eerder redelijk wat dingen goed had.

Zippo beweerde dat Nintendo geen  Nintendo Direct organiseert in Juni, wat dezelfde maand is als de geannuleerde E3 2020. De reden, beweerde hij, is dat Nintendo tijdens de voortdurende uitbraak van het coronavirus “hopeloos onvoorbereid” was voor WFH-regelingen (thuiswerken), en gezien de omstandigheden is het erg moeilijk voor het bedrijf om zich voor te bereiden op de presentatie.

Achter op schema

Zippo voegde eraan toe dat veel externe en indie-ontwikkelaars door hun uitbraak “ook achter” staan ​​op hun schema en hij verwacht dat Nintendo volgende week een aankondiging zal doen over het ontbreken van een Nintendo Direct in juni.

Hoewel er in juni geen Nintendo Direct komt, zegt de leaker dat Nintendo hun aankondigingen het hele jaar door zal verspreiden op sociale media, vergelijkbaar met de aankondiging van updates voor Super Mario Maker 2 en Animal Crossing : New Horizons.

Houd er voorlopig rekening mee dat dit een gerucht is. Nintendo heeft in dit verband niets aangekondigd of in reactie aangegeven.

Wat denk je dat er zal gebeuren?

Ad