Genshin Impact vertraging vanwege hardwarebeperkingen?

Genshin Impact vertraging vanwege hardwarebeperkingen?

Nintendo Switch-bezitters wachten nog steeds om erachter te komen wanneer de vermakelijke, gratis te spelen actie JRPG Genshin Impact zal uitkomen. Het is nu beschikbaar op PlayStation-consoles, iOS, Android en pc, hoewel de Switch-versie ontbreekt in actie.

Genshin Leaker Genshin Report , verklaarde op Twitter dat het ontwikkelingsteam problemen ondervindt vanwege de hardware-imitaties van de Nintendo Switch, want zelfs op smartphones heb je een fatsoenlijke telefoon nodig om het te laten draaien als de ontwikkelaar bedoeld.

Genshin Report zegt dat de game momenteel gepland staat om later dit jaar op Nintendo Switch te verschijnen. Maar als dat in steen gebeiteld is …

Over Genshin Impact

Een episch fantasie-avontuur

Ervaar een meeslepende campagne voor één speler. Als reiziger uit een andere wereld ga je op reis om je te herenigen met je lang verloren gewaande broer of zus en de mysteries van Teyvat en jezelf te ontrafelen.

Uw wereld om te ontdekken

Vlieg over de open wereld, zwem door kristalhelder water en beklim torenhoge bergen. Dwaal af van de gebaande paden en ontdek alle verborgen geheimen van een wereld vol verwondering en mysterie.

Reis alleen of vecht samen

Stort je solo in gevechten, of nodig vrienden uit om mee te vechten tegen gevaarlijke monsters met cross-play voor 4 spelers.

Beheers de zeven elementen

Niet zomaar een hersenloze hack en slash. Het manipuleren van de verschillende elementen is de sleutel om krachtige vijanden te verslaan en uitdagende puzzels op te lossen.

Bouw je droomteam op

Kies wie aan jouw zijde vecht. Bouw je team uit meer dan 20 personages (en er komen er nog meer) – elk met unieke vaardigheden, persoonlijkheden en gevechtsstijlen.