Hollow Knight: Silksong aanwezig tijdens Summer Game Fest?

Hollow Knight: Silksong aanwezig tijdens Summer Game Fest?

Voor wat een eeuwigheid lijkt, wachten we op nieuwe informatie of een nieuwe trailer voor Hollow Knight: Silksong. Het lijkt er echter op dat ieders geduld wordt beloond, aangezien de game mogelijk te zien is op het Summer Game Fest.

Mathew Griffin, die werkt aan marketing voor Hollow Knight: Silksong bij Team Cherry, suggereerde in een tweet dat de langverwachte indiegame tijdens het evenement zou kunnen worden tentoongesteld.

Geef ons niet alleen hoop … alsjeblieft

Over Hollow Knight: Silksong

Klim naar de top van een spookrijk

Gevangen en vervoerd naar een ver land Hornet, de prinses-beschermer van Hallownest, bevindt zich alleen in een uitgestrekt, vreemd land.

Terwijl ze opstijgt op een gevaarlijke tocht naar de top van het koninkrijk, moet ze tegenstanders bevechten, vrienden rekruteren en raadsels oplossen.

Hornet zal door bemoste grotten, koraalbossen en glanzende burchten gaan, gebonden door haar voorouders en geleid door echo’s van haar verleden, om een ​​gevaarlijke draad te ontrafelen die dit vreemde nieuwe land bedreigt.

video
play-rounded-fill

Acrobatische dodelijke actie

Om te leven, moet Hornet een geheel nieuwe reeks sterke technieken leren. Om de obstakels van het koninkrijk te overwinnen, zal ze verschrikkelijke aanvallen ontketenen, verbazingwekkende nieuwe talenten ontdekken en dodelijke gadgets maken.

Meer dan 150 geheel nieuwe tegenstanders liggen tussen Hornet en het kroonkasteel van het koninkrijk. Hornet moet met moed en vaardigheid vechten tegen beesten en jagers, moordenaars en vorsten, demonen en ridders!

In een spookachtige wereld, schoonheid en wonder

Hollow Knight: Silksong’s enorme onderling verbonden universum wordt prachtig tot leven gebracht in een klassieke, handgemaakte 2D-esthetiek. Vergulde steden, Lakes of Fire en mistige heidevelden worden in verbluffend detail weergegeven, met levendige orkestmuziek.

Hornet zal intrigerende personages tegenkomen, verrassende waarheden ontdekken en oude puzzels oplossen in een land vol wonderen terwijl ze op zoek gaat naar de waarheid achter haar gevangenschap.