Interview BBC – Nintendo onderzoekt nieuwe hardware

Interview BBC – Nintendo onderzoekt nieuwe hardware

Nintendo’s Shinya Takahashi heeft volgens de BBC laten weten dat we in de toekomst nieuwe hardware van Nintendo mogen verwachten.

Nintendo Switch 2.0?

Deze uitspraak deed hij in een interview met het Britse BBC tijdens de BAFTA Awards.

Hij reageerde op een vraag of hij het succes van de Nintendo Switch een succes was. Takashi volledige antwoord hierop was als volgt;

Nintendo is altijd bezig met hardware, dus we hebben hier onderzoek naar gedaan. Het kan zijn dat je het nieuwe systeem ergens in de toekomst ziet.

Nu is het natuurlijk zo dat het vrij logisch is dat Nintendo altijd al wel bezig is met nieuwe ontwikkelingen op hardware gebied. Maar ook gaat het hierbij wel om een vertaling, dus het is geen hard bewijs dat Nintendo daadwerkelijk bezig is met nieuwe hardware voor op korte termijn. Gezien de eerdere uitingen over de life-span langer maken van de Nintendo Switch lijkt ons deze kant ook minder klein.

Nintendo heeft nog niet gereageerd op de uitspraak. Bekijk het volledige interview op de website van de BBC; http://www.bbc.com/news/av/technology-43747927/nintendo-celebrates-bafta-hat-trick 

Ad