Kantan Games – Nintendo Switch Pro + Lite in 2019

Kantan Games – Nintendo Switch Pro + Lite in 2019

Dr. Serkan Toto, een opmerkelijke analist van de videogamebranche die voor Kantan Games werkt, heeft verteld wat hij denkt dat in 2019 wordt uitgebracht.

Nintendo doet een Switch?

In 2018 meldde de Wall Street Journal dat Nintendo werkt aan een verbeterde Nintendo Switch-hardwarerevisie die in de tweede helft van 2019 zou worden uitgebracht.

Dr. Serkan Toto gelooft dat wat de Wall Street Journal zegt juist is, en in zijn opmerkingen noemt hij dit systeem de “Switch Pro”.

Naast de Switch Pro gelooft Dr. Serkan Toto dat Nintendo werkt aan een “Switch Lite”, een verkleinde versie van de switch die klanten met een beperkt budget aantrekt.

Waar wij staan

Persoonlijk vinden we dat de Nintendo Switch nog lang niet klaar is. Het systeem heeft laten zien wat het kan en dat is verdomd goed indrukwekkend voor wat het systeem is. Denk aan DOOM, Wolfenstein, Warframe etc.

Maar zeker vroeg of laat zal er een nieuwe iteratie moeten plaatsvinden. Maar we denken dat het een beetje vroeg is voor een Switch Pro in de levenscyclus. Voor een. Mensen die een Nintendo Switch hebben gekocht zoals die nu is .. zullen erg overstuur zijn door een verbeterde versie, ik weet dat ik dat zou doen.

Een Switch Lite aan de andere kant, met niet afneembare Joycons en een toegewijde D-Pad voor één persoon … Ik zie dat wel gebeuren. Het is zelfs makkelijker voor kinderen. Als je de voorkeur geeft aan de niet-afneembare set-up, enz. Ga je daarvoor.

Maar zelfs als de Switch Lite (en Pro) niet gebeuren, zal de huidige Nintendo Switch een prijsverlaging krijgen. Simpel gezegd, de Switch-trein moet blijven rollen.