Kirby and the Forgotten Land – Zippo claimt 5+ jaar aan ontwikkeling

Kirby and the Forgotten Land – Zippo claimt 5+ jaar aan ontwikkeling

Prominente leaker Zippo vertelde over de games die onlangs hun debuut maakten in de Nintendo Direct, die eind september plaatsvond.

Hij gaf commentaar op verschillende games, waaronder Nintendo’s veelbelovende Kirby and the Forgotten Land en Platinum Games, Bayonetta 3.

Zippo deelt enkele details

Zippo beweert dat Kirby and the Forgotten Land al vijf en een half jaar in ontwikkeling is bij Nintendo, wat behoorlijk lang is, hoewel het in de lente van volgend jaar moet verschijnen.

De andere titel waar Zippo commentaar op heeft gegeven, is Bayontta 3, die volgens hem een ​​ontwikkelingshel heeft doorgemaakt, maar hij is enthousiast over wat er tijdens de Nintendo Direct-presentatie werd getoond.

Zippo sloot af met te zeggen dat hij belooft dat hij binnenkort terug zal komen met meer lekken.

Over Kirby and the Forgotten Land

Ga met Kirby mee op een onvergetelijke reis door een mysterieuze wereld in een heerlijk 3D-platformavontuur

Krijg de controle over de krachtige roze puffball, Kirby, en beweeg vrij rond in 3D-fasen terwijl je een mysterieuze wereld ontdekt met verlaten gebouwen uit een vroegere beschaving, zoals een winkelcentrum?! Kopieer de vaardigheden van vijanden zoals Sword en Ice en gebruik ze om je omgeving aan te vallen en te verkennen! Welke reis wacht Kirby? Haal diep adem en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

  • Ga met Kirby mee op een onvergetelijke reis op een heerlijk 3D-platformavontuur
  • Ontdek een mysterieuze wereld met verlaten gebouwen, overblijfselen van een vroegere beschaving
  • Kopieer de vaardigheden van vijanden en gebruik ze om aan te vallen en te verkennen
Ad