Komt It Takes Two?

Komt It Takes Two?

It Takes Two, een hooggewaardeerd coöp-avonturenspel, komt mogelijk binnenkort naar de Nintendo Switch. The Snitch, een bekende persoon die videogames lekt, teasde het nieuws op zijn Discord-kanaal. Toen het vorig jaar uitkwam, kreeg It Takes Two van EA en Hazelight geweldige recensies, en tijdens The Game Awards 2021 won de coöperatieve avonturengame Game of the Year.

Het gerucht gaat dat It Takes Two naar Switch komt, maar EA heeft dit nog niet bevestigd.

Over It Takes Two

It Takes Two is de gekste reis die je ooit zult maken. Het is een platformavonturenspel dat genres combineert en alleen is gemaakt voor twee spelers om samen te spelen. Nodig een vriend uit om gratis mee te doen met Friend’s Pass en werk samen aan een enorme verscheidenheid aan vrolijk ontwrichtende gameplay-uitdagingen. Speel als Cody en May, een stel dat niet met elkaar overweg kan. Een magische spreuk veranderde ze in poppen. Samen zitten ze vast in een fantasiewereld waar het onverwachte om elke hoek ligt, en ze willen hun verbroken relatie niet redden.

Elk nieuw niveau is een kans om beter te worden in de unieke en verbonden vaardigheden van je personage. Help elkaar om door de vele verrassingen en grappige situaties heen te komen. Schop tegen de harige staarten van gangster-eekhoorns, rijd in een onderbroek, speel muziek in een drukke nachtclub en bobslee door een magische sneeuwbol. Geniet van een oprecht en grappig verhaal waarin het verhaal en de gameplay samenkomen om een ​​unieke en metaforische ervaring te creëren.

It Takes Two is gemaakt door Hazelight, de leider in coöperatieve spellen, die vele prijzen heeft gewonnen. Ze nemen je mee op een wilde en prachtige rit waarbij maar één ding zeker is: samen zijn we beter.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Pure perfectie in een co-op — Met Remote Play Together** kun je een vriend uitnodigen om gratis mee te doen en op een spannend avontuur te gaan dat speciaal voor twee personen is gemaakt. Je kunt coöp op de bank of online coöp met split-screen spelen, en de uitdagingen veranderen voortdurend, dus je moet samenwerken om ze door te komen.

Gameplay die leuk is om mee te rommelen. Je weet nooit wat je hierna te wachten staat, van razende stofzuigers tot vlotte liefdesgoeroes. Ervaar een metaforische samensmelting van gameplay en verhaal die de grenzen van interactieve verhalen verleggen, met uitdagingen die genres overstijgen en nieuwe karaktervaardigheden om op elk niveau te leren.

Een universeel verhaal over liefde — Ontdek een hartverwarmend verhaal over hoe moeilijk het voor mensen kan zijn om met elkaar om te gaan. Help Cody en May erachter te komen hoe ze met elkaar kunnen opschieten. Ontmoet een breed scala aan vreemde en sympathieke mensen. Werk samen en ga op een avontuur dat jullie je allebei zullen herinneren.

OVER HAZELIGHT

Hazelight is een onafhankelijke studio in Stockholm, Zweden die games maakt en daarvoor prijzen heeft gewonnen. Josef Fares, een filmregisseur en de maker van de bekroonde game Brothers: A Tale of Two Sons, begon Hazelight in 2014. Het doel van het bedrijf is om de creatieve grenzen te verleggen van wat er in games kan worden gedaan. Als onderdeel van het EA Originals-programma bracht Hazelight in 2018 A Way Out uit. Het was de eerste third-person actie-avonturengame die alleen met andere mensen kon worden gespeeld, en won een BAFTA-prijs.

OVER EA ORIGINALS

EA Originals helpt enkele van ‘s werelds meest gepassioneerde, onafhankelijke en ervaren gamestudio’s onder de aandacht te brengen. Vind games die uniek en leuk zijn om te spelen, gemaakt door mensen die erg creatief zijn en graag verbazen en inspireren.