Leaker beweert dat Bayonetta 3 in oktober komt

Leaker beweert dat Bayonetta 3 in oktober komt

Syluxhunter2, een Twitter-gebruiker die verschillende game-aankondigingen lekt, beweert dat Platinum Games langverwachte Bayonetta 3 op vrijdag 28 oktober 2022 op de Nintendo Switch zal worden gepubliceerd.

De leaker gaf eerder aan dat de Persona-games en Mario + Rabbids Sparks of Hope deze maand in een Mini Direct zullen worden opgenomen. Dit gebeurde natuurlijk allemaal tijdens de Nintendo Direct Partner Showcase, en hij onthulde ook andere gamegerelateerde feiten die uitkwamen.

Nog op geen enkele manier bevestigd

We zullen moeten wachten tot de volgende Nintendo Direct om te ontdekken of het gerucht van Syluxhunter2 waar is. Bayonetta 3 wordt later dit jaar uitgebracht.

Over Bayonetta 3

Bayonetta maakt een triomfantelijke comeback in een geheel nieuwe, over-the-top climax actiegame. De titulaire Umbra Witch, gekleed in een vreselijke nieuwe outfit en vreemd bekende staartjes, moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar iconische vuurwapens en tijdvertragende Witch Time-vaardigheid. Is haar tegenstander een engel, een demon of iets heel anders? Ontdek het in de game Bayonetta 3, die in 2022 wordt uitgebracht. “Let’s dance, guys!” zegt de verleidelijke en strijdlustige heldin zelf.

Demon Masquerade, een nieuwe vaardigheid die de demon gebruikt die vastzit aan Bayonetta’s wapen, biedt spannende actie-alternatieven, om nog maar te zwijgen van enkele huiveringwekkende combinaties. Ze kan haar ook demonische lievelingen noemen, zoals Gomorrah, Malphas en Phantasmaraneae, tijdens gevechten, waarbij ze hun demonische vermogens ontketenen in het heetst van de strijd en in nieuwe, meer dan levensgrote gevechten waarin je directe controle hebt over de actie.< /p>

Bayonetta vecht heldhaftig door de straten van Tokio tegen een vreemde vijand die de mensheid in chaos wil drijven.

Waarom is ze aanwezig? En heeft de tegenstander al contact gezocht met andere werelden?

  • Schiet, stamp en sla met een waanzinnige nieuwe look als de verleidelijke Bayonetta in de derde aflevering van haar climax-actiegameserie.
  • Met Demon Masquerade kun je de kracht van duivels kanaliseren.
  • Laat Bayonetta’s helse demonen los in epische gevechten.
  • De game Bayonetta 3 wordt in 2022 uitgebracht.
Ad