Limited Run Games mede-oprichter; Spelunky 2 komt zeker

Limited Run Games mede-oprichter; Spelunky 2 komt zeker

Een franchise die nog niet op de Nintendo Switch staat, is Spelunky. De eerste game en het vervolg daarvan zijn ook niet officieel bevestigd.

video
play-rounded-fill

Limited Run Games – bevestigd?

Dat kan echter snel veranderen voor Spelunky 2. Josh Fairhust van Limited Run Games zei in een Discord-kanaal dat;

I can 100% say that, at this specific point in time, Spelunky 1 is not coming to Switch. If it is coming to Switch, it is not something that has been communicated to me by the dev or porting company. Spelunky 2 is definitely coming to Switch, though granted, the last time I asked the dev about Spelunky 1 on Switch was a year ago. Maybe I should ask again, but I think he would have let us know about it

Limited Run Games heeft Spelunky fysiek naar de Playstation 4 en Vita gebracht, dus ze hebben kennis uit de tweede hand en hebben contact met de dev van de game, Derek Yu.

Omdat deze informatie niet rechtstreeks van hem komt, is het het beste om af te wachten wat er gebeurt. Dat gezegd hebbende, Yu heeft in het verleden op Twitter gezegd dat er “veel verzoeken zijn voor Spelunky op Switch! Ik heb een Switch, het is geweldig. Willen er zeker iets op zetten “.

Zou je blij zijn als Spelunky 2 naar de Nintendo Switch zou komen?

Ad