Metroid Prime Trilogy vermeld voor 19 juni

Metroid Prime Trilogy vermeld voor 19 juni

In 2018 plaatste de Zweedse retailer Inet een lijst voor Metroid Prime Trilogy voor Nintendo Switch. De vermelding bleef de hele tijd bestaan, maar er gebeurden enkele veranderingen.

Ten eerste heeft Inet de releasedatum van de game gewijzigd in 19 juni 2020 en ten tweede hebben ze de vermelding over The Game Awards uit de beschrijving verwijderd. Het is onduidelijk wat er op dit moment echt aan de hand is.

We zullen dus moeten wachten op de officiële aankondiging van Nintendo om erachter te komen. Maar ik kan nog steeds niet wachten tot deze trilogie eindelijk wordt aangekondigd en uitgebracht op Nintendo Switch.

Over Metroid Prime Trilogy

Doordrenkt van mythe, rijk aan exploratie en explosief in actie, komen drie klassieke Metroid-avonturen over premiejager Samus Aran’s first-person-avonturen samen in één pakket.

Metroid Prime Trilogy biedt spelers de mogelijkheid om de hele Metroid Prime-verhaalboog te ervaren door de veelgeprezen Nintendo GameCube-titels Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes samen te brengen, evenals de succesvolle afsluiting van de serie, Metroid Prime 3: Corruption , in spectaculaire stijl.

Nu kun je bij elke stap terugkeren naar – of voor het eerst ontdekken – het rijke universum van de Prime-trilogie. Dompel jezelf onder in Samus ‘strijd tegen de Space Pirates terwijl ze de allesverslindende, corrupte substantie genaamd Phazon tegenkomt. Ontdek de geschiedenis van de Chozo-ruïnes en de mysteries van Tallon IV; haal het licht van ether terug en neem de macht over van de vormveranderende Ing; en zoek en vernietig de Leviathan Seeds en breng het gordijn naar beneden over je bittere strijd met Dark Samus.

Door je omgeving te scannen, kun je de mysteries van verwoeste werelden samenvoegen, terwijl het gebruik van het volledige scala aan mogelijkheden van het gepantserde pak van Samus je helpt nieuwe gebieden te vinden die aan het zicht zijn onttrokken en moeilijke puzzels op te lossen terwijl je upgradet en uitbreidt je arsenaal onderweg.

Naast de drie solo-avonturen bevat Metroid Prime Trilogy ook de split-screen multiplayer-modus in Metroid Prime 2: Echoes, waarin maximaal vier spelers het kunnen uitvechten met Samus ‘wapens om te onthullen wie de slechtste is premiejager van allemaal

  • Keer terug naar – of ontdek voor het eerst – het rijke universum van de Prime-trilogie terwijl je jezelf onderdompelt in de intergalactische strijd van Samus.
  • Spelverbeteringen breiden de ervaring uit voor oude Metroid-fans en nieuwkomers in de serie.
Ad