[FEIT] New Super Mario Bros. U Deluxe?

[FEIT] New Super Mario Bros. U Deluxe?

Volgens leaker Liam Robertson zijn er diverse bronnen die suggereren dat New Super Mario Bros. U dit jaar nog naar de Nintendo Switch komt.

Liam onthult dit in een artikel op de website Comicbook. Het gaat om bronnen die dicht bij Nintendo of Europe staan, welke eerder accurate informatie gaven over Mario + Rabbids: Kingdom Battle. 

New Super Mario Bros U Deluxe

De bronnen suggereren hevig dat de port de naam New Super Mario Bros. U Deluxe mee zou krijgen. Het is echter onduidelijk of dit slechts de naam van het project zelf is, of de uiteindelijke titel. De naam zou echter niet onwaarschijnlijk zijn, gezien dit een hommage is naar het aloude Super Mario Bros. Deluxe voor de Game Boy Color.

Dit was een port van het originele Super Mario Bros, maar dan met talloze extra’s zoals The Lost Levels.New Super Mario Bros. U verscheen oorspronkelijk eind 2012, bij de lancering van de Wii U.

De connecties bij Nintendo of Europe melden in ieder geval nagenoeg allemaal dat het gaat om een versie waar New Super Luigi U aan toegevoegd zou zijn, een opzichzelfstaande add-on welke in 2013 stamt en vol zat met snelle en bijzonder lastige levels.

Extra nieuwe content?

Sommige bronnen zeggen zelfs dat er nieuwe content aan toegevoegd gaat worden, maar hierover zijn de lippen nog stevig op elkaar gehouden.  Wij twijfelen daaraan een klein beetje dat zou namelijk breken met hoe meeste Wii U-ports naar de Nintendo Switch toe komen.

Ad