[FAKE] Nintendo Noorwegen; Bayonetta 3, Metroid Prime 4 in 2018

[FAKE] Nintendo Noorwegen; Bayonetta 3, Metroid Prime 4 in 2018

Bij NintendoReporters kijken we er allemaal naar uit om te horen welke games Nintendo dit jaar in petto heeft voor de Nintendo Switch en ook voor de Nintendo 3DS. En het lijkt dat sommige details zijn gevonden.

De officiële site van Nintendo Noorwegen heeft een aantal belangrijke titels die dit jaar zouden moeten gaan verschijnen waaronder de langverwachte Metroid Prime 4 maar ook Bayonetta 3.

Feit of fictie?

Als deze games die datum zouden halen, zou dat meer dan uitstekend zijn, maar we zullen het voorlopig moeten afwachten. Het is eerder gebeurd dat details op een regionaal kantoor van Nintendo verkeerd waren. Dan is de andere kant op echter ook waar. Dus we weten het niet.

Misschien zou het ook tijdens de Januari Direct (geruchten voor 11 januari) kunnen zijn dat er meer details zouden komen over wat er in het jaar 2018 zou komen.

Denken jullie dat Metroid Prime 4 zelfs mogelijk is? Om die discussie wat meer gewicht te geven; we weten niet hoe lang het ontwikkelingsproces al bezig is voor die title. En met titels als Mario + Rabbids – Kingdom Battle waren we ook verbaasd.

Ad