[FICTIE] Panic Button bezig met de The Witcher 3 port?

[FICTIE] Panic Button bezig met de The Witcher 3 port?

Onlangs was er een gerucht dat The Witcher 3 naar Nintendo Switch zou komen omdat een aantal online Chinese retailers had vermeld dat de game in september voor de console zou verschijnen.

video

Panic Button

Welnu, we hebben een nieuw gerucht dat de mogelijke Nintendo Switch-port van The Witcher 3 mogelijk het werk van Panic Button is.

We kunnen dit alleen met een beetje zout noemen, maar als dit gerucht waar is, weten we dat dit een erg goede port zal zijn, omdat Panic Button verantwoordelijk is geweest voor het brengen van veeleisende spellen zoals Doom of Wolfenstein voor de Nintendo Switch.

Wat denk je van dit laatste gerucht over The Witcher 3?

Over The Witcher 3

The Witcher: Wild Hunt is een verhaalgestuurde open wereld-RPG die zich afspeelt in een visueel verbluffend fantasy-universum vol betekenisvolle keuzes en impactvolle consequenties.

In The Witcher speel je als professionele monsterjager Geralt van Rivia die een kind van profetie moet vinden in een uitgestrekte open wereld die rijk is aan koopvaardijsteden, pirateneilanden, gevaarlijke bergpassen en vergeten grotten om te verkennen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

SPEEL ALS EEN HIGHLY GEBOUWDE MONSTER SLAYER VOOR VERHUUR

  • Getraind vanaf de vroege kindertijd en gemuteerd om bovenmenselijke vaardigheden, kracht en reflexen te verkrijgen, vormen heksen een tegenwicht tegen de wereld vol monsters waarin zij leven.
  • Maak vijanden grof verwoest als een professionele monsterjager gewapend met een reeks upgradeable wapens, muterende drankjes en gevechtsmagie.
  • Jagen op een breed scala aan exotische monsters – van wilde beesten rondsnuffelen de bergpassen, tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren loer in de schaduw van dichtbevolkte steden.
  • Investeer je beloningen om je wapens te upgraden en aangepaste harnassen aan te schaffen, of breng ze weg in paardenraces, kaartspellen, vuistgevechten en andere genoegens die de nacht brengt.
Ad